JAARTRAJECT

WORD JE EIGEN GEZONDHEIDINSTRUCTEUR


Na het volgen van 20 sessies (zowel groep als individueel) kan je als volwaardig beginner in een jaartraject stappen. Dit programma is er in de eerste plaats om jou te ondersteunen in het ontwikkelen van een dieper begrijpen van je eigen functioneren. 

Je volgt je eigen traject binnen het volledige aanbod van Qi Gong groepslessen, Qi Massage lessen en de extra lessen rond voeding, 5 elementen leer, ... Het beoefenen van Qi Gong is de basis.


Vanuit een holistische kijk leer je samen met anderen, verder te kijken dan datgene wat ons standaard wordt aangeleerd. Je leert door eigen objectieve observatie, je lichaam en functioneren te begrijpen. Onze begeleiding en onze communicty ondersteunen jou op dit pad.


TQH-systeem heeft een complete lering met eeuwenoude roots, die tot op de dag van vandaag toepasbaar is. Deze wordt mondeling doorgegeven. De kennis is geen vaststaand feit. Het werkt als een puzzel waar je iedere keer een nieuw stukje inzicht ontvangt en je plots meerdere stukjes aan elkaar kan verbinden.

unsplash