In het internationale centrum Thai Qi Holistics, gelegen in Thailand, beoefenen aanwezigen dagelijks Qi Gong. Dit gebeurt onder toegewijde begeleiding van Ajahn Toh, meester in Qi Gong en een befaamde dokter binnen de Thaïse boeddhistische gemeenschap.


Lees meer


Saam is een collectief voor lijf en geest dat een eigentijdse inclusieve visie biedt op welzijnszorg, waarbij het een evenwaardige plaats krijgt in het straatbeeld.

Saam is een plek waar iemand zichzelf en de ander mag ont-moeten in een dynamische sfeer van zelfontplooiing en zingeving. Een plek waar bewust en authentiek verbindingen worden aangegaan. Tussen de mensen die elkaar hier ontmoeten, tussen hoofd en hart, lichaam en geest. Tussen verleden, heden en toekomst. Tussen de verhalen die elkaar hier kruisen en de kennis die hier wordt gedeeld.

https://saam.gent


Nunazorg belt en bezoekt nabestaanden. Zij bieden onafhankelijke (na)zorg op maat, maken contact met mensen, reiken uit, mobiliseren en verbinden waar dat nodig is. Ze gaan uit van de kracht van de mensen en zijn of haar omgeving en bieden nazorg als zij er zelf niet uitkomen of vastlopen door het geleden verlies.


www.nunazorg.be


Met bijna 85.000 vrouwen in 860 lokale groepen is Ferm de grootste vrouwenvereniging van Vlaanderen. Een sterk netwerk dat werkt aan een meer duurzame samenleving. Ferm organiseert in Vlaanderen allerlei activiteiten rond bewegen, creativiteit, duurzaamheid en gespreksavonden rond zingeving en gezondheidsthema's.


www.samenferm.be

TAJO laat jongeren tussen 10 en 14 jaar via interactieve ateliers op zaterdag kennismaken met de meest uiteenlopend beroepen en de competenties en talenten die daarbij horen. Ervaren gastdocenten geven deze ateliers op een enthousiaste en ervaringsgerichte manier. Zo kunnen de jongeren zelf ervaren welke vakgebieden hen aanspreken en worden ze gestimuleerd om te gaan studeren in een richting die hen verder brengt, op school en in het leven. TAJO is er voor iedereen, maar met voorrang voor zij die dit het hardst nodig hebben.


www.tajo.be


VrouwenFest viert het vrouw-zijn in al haar verscheidenheid.


www.vrouwenfest.beCopyright 2021 © All Rights Reserved