Burn-out


Burn-out kan voorkomen na een langdurige overbelasting en is vaak werkgerelateerd. Het fysieke en mentale lichaam zijn uit balans. Het vinden van mogelijkheden om terug in evenwicht te komen is voor sommigen lastig.


Eén van de kenmerken van burn-out is een gebrek aan energie. Terug duurzaam opladen en de symptomen van burn-out overwinnen is mogelijk, maar vraagt een toewijding naar jezelf. Het gaat over geduld, zelfonderzoek, eerlijkheid en doorzettingsvermogen om datgene wat je uit balans brengt te kunnen identificeren en jezelf terug te vinden. Wat dit juist betekend en hoe men constructief uit een burn-out kan komen is voor iedereen anders. 


Je kan bij me terrecht voor zowel het heropladen in en na een burn-out als ook het leren van een preventieve aanpak. Kom langs voor een kennismakingsgesprek.

Sessies gaan door in een praktijkruimte van Praktijk Kairos, Voskenslaan 36a, 9000 Gent.Stress en overspanning


Het ervaren van stress en spanningen is in onze maatschappij iets alledaags geworden. Is dit herkenbaar voor jou? Durf de verbinding met jezelf en een engagement in zelfzorg aan te gaan. Alles begint bij het besef en de moed om het anders aan te willen pakken.


Vraag een consult of informatie aan via contact of kom naar één van de Qi Gong lessen (agenda).

 
 
Nieuwsbrief
 
 


KOM IN CONTACT


Laurence@beweegenleef.be


Copyright © All Rights Reserved